Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@19:04:14 GMT

پول‌های پرداخت نشده در پالیز

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۵۶۵۴۷

پول‌های پرداخت نشده در پالیز

آخرین گروه‌های هنری در تماشاخانه پالیز مدعی هستند که مدیریت سالن با آن تسویه نکرده است؛ در حالی که مدیریت تیوال می‌گوید طبق روال کاری گیشه فروش نمایش‌ها در اختیار سالن‌دار قرار داده شده است. ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

باشگاه خبرنگاران پویا - احسان زیورعالم

هفته گذشته خبر شک‌آوری مبنی بر تعطیل تماشاخانه پالیز منتشر می‌شود تا در کنار تعطیلی تماشاخانه دا - اولین تماشاخانه خصوصی تهران - احساس عصر عسرت تماشاخانه‌داری در دل تئاتری‌ها طنین‌انداز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تماشاخانه پالیز با تمام پستی و بلندی‌هایش برای اهالی تئاتر، در نگاه مخاطبان سالن نسبتاً مناسبی بود. تعطیلی این سالن نیز بیش از آنکه خاطرات منفی آن را تداعی کند، به شلوغی و مخاطبان سالن ختم شد و تصویر زیبایی از صف‌ها و حضورها را به یاد می‌آورد. با این حال واقعیت آن است که با پایان یافتن عمر این تماشاخانه در خیابان سپند، مشکلاتی در میان هنرمندان مطرح شده است.

مدیریت سابق سالن با وجود تسویه‌حساب مالی با سایت فروش آثار اقدام به تسویه‌حساب نهایی با گروه‌ها نکرده است. برای مثال درباره نمایش «آن مرد با اسب آمد» گروه موظف بوده است در تاریخ 19 شهریور تسویه مالی کند و با وجود گذشت دو هفته از سررسید پرداخت، حاضر به تسویه با گروه نیست.

وضعیت برای نمایش «آهواره» زمانی بغرنج می‌شود که عدد تسویه نشده، عددی بزرگ است. نمایش که به سبب حضور بازیگران شناخته شده فروش خوبی داشته است، با وجود تسویه سایت تیوال، هنوز موفق نشده است آخرین پرداختی خود از فروش گیشه را به دست آورد. پالیزدار، مدیر سابق پالیز از گروه‌ها خواسته تأمل کنند و به آن فرصت دهد؛ اما گروه‌ها با علم به تسویه تیوال با سالن، معتقدند این سالن‌دار وظایف خود را انجام نداده است.

شهرام کرمی، مدیر کل هنرهای نمایشی نیز می‌گوید در جریان مشکلات گروه‌ها هست و با هر دو طرف گفتگو داشته است. وی درباره این مسئله که چرا باید پول از تیوال به حساب سالن ریخته شود، تذکر می‌دهد این یک قانون عمومی است؛ چرا که مسئولیت یک اجرا مستقیماً با سالن‌دار است و دولت بابت مجوزی که یک مؤسسه اخذ کرده است، شرایط یک اجرا را مهیا می‌کند و در عمل این سالن‌دار است که باید پاسخگوی رویدادهای مجموعه خود باشد.

این مدیر هنری البته متذکر می‌شود که این رویه براساس قوانین حاکم بر معاملات است. او با اشاره به شرایط مالی در سینما می‌گوید «در سینما نیز طرف حساب مالی در نهایت سالن‌دار است.»

وی درباره شکایت گروه‌های هنری از پالیزداد نیز می‌گوید «بچه‌های هنری اصولاً ترجیح می‌دهند با تعامل کار را پیش برند تا در همان ابتدای کار به مراجع حقوقی و قانونی مراجعه کنند.» اشاره او به این مسئله است که طلبکاران هنرمند پالیز هنوز اقدامی حقوقی درباره بدهی بزرگ این سالن نداشته‌اند.

کرمی می‌افزاید با توجه به قرارداد می‌شود مسائل را حل کرد و ضرورت دارد سالن نسبت به قرارداد خود پایبند باشد. وی درباره پروسه بررسی وضعیت رخ داده نیز می‌گوید «با توجه به انتقال مشکل هنرمندان به وی سعی می‌کنیم در شورای داوری با تعامل قضیه را حل کنیم و در صورت عدم‌حل مسئله، ممکن است هنرمندان اقدام به شکایت در مراجع قانونی کنند.»

وی در پاسخ به اینکه آیا اداره کل هنرهای نمایشی به عنوان قانونگذار می‌تواند تغییری در شرایط پرداخت و تسویه حساب مالی میان سالن، گروه و سایت فروش ایجاد کند، می‌گوید «اساساً مسئله سالن‌ها متعلق به بخش خصوصی است و ما نمی‌توانیم در مسائل مالی بخش خصوصی دخالت چندانی داشته باشیم. طولانی شدن تصویب آیین‌نامه تماشاخانه‌های خصوصی نیز به دلیل عدم اجازه دولت در مسائل مالی سالن‌هاست. البته ما می‌توانیم براساس اختیارات خود و تخلفات صورت گرفته مانع صدور تمدید مجوز سالن‌ها شویم.»

کرمی درباره اتفاقات پالیز قول پیگیری داده است.

در سوی دیگر، امرآبادی، مدیر سایت تیوال می‌گوید با پالیز براساس رویه‌ ثابت مؤسسه تیوال تسویه کرده است. او به تسنیم می‌گوید «ما به شکل منظم و طبق روال تعریف شده با سالن یا گروه تسویه می‌کنیم.»

وقتی از وی می‌پرسیم که آیا شما ملزم به بستن قرارداد با سالن هستید، پاسخ می‌دهد «خیر، در بنیاد رودکی برای مثال نمایش‌هایی که تولید بنیاد نیستند با ما مستقیماً قرارداد منعقد کرده‌اند.»

امرآبادی درباره چرایی بستن قرارداد میان سالن و سایت‌های فروش تذکر می‌دهد «من نمی‌توانم با گروهی قرارداد ببندم که یک طرف ذی‌نفع - سالن - در آن راضی نیست و می‌توان گفت چنین نمایشی اجرا نمی‌شود. امکان قرارداد با گروه وجود دارد، با سالن نیز وجود دارد؛ ولی باید تمام طرف‌های ذی‌نفع در یک شاخه آن اجرا مشارکت داشته باشند.»

وی تأکید می‌کند در قراردادهای صورت گرفته در تیوال، تأیید سالن‌دار برای گشایش گیشه الکترونیک فروش کفایت می‌کند و تیوال از مفاد قرارداد مابین گروه و سالن خبری ندارد؛ چراکه قراردادها حریم شخصی طرفین است.

حال باید دید در شرایط صورت گرفته چه رخ می‌دهد و در صورت عدم‌تسویه پالیزدار با گروه‌ها، شورای داوری چه تصمیمی در این باره می‌گیرد، تصمیمی که می‌تواند امکان آسیب‌شناسی مسائل مالی سالن‌داری را مهیا سازد.

انتهای پیام/

R1369/P1356/S4,34/CT7 واژه های کاربردی مرتبط پردیس تئاتر پالیز اداره کل هنرهای نمایشی تئاتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اداره کل هنرهای نمایشی تئاتر اداره کل هنرهای نمایشی تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،   استاندار خوزستان گفت: در این نشست  در خصوص پرداخت حق ۴ درصد بیمه برای مشاغل سخت و زیان‌آور مباحث مختلفی مطرح شد و با استعلام از وزارت کار این مساله رفع اختلاف شد به این صورت که در این خصوص باید مفاد پیمان بین کارفرما و پیمانکار مبنای عمل قرار گیرد.

علی اکبر حسینی محراب  افزود: دستورکار دیگر در خصوص مفاصا حساب قرارداد‌های پیمانکاری بود که بنا شد هر قراردادی به شکل مجزا و فارغ از قرارداد‌های دیگر مدنظر قرار گیرد.

وی  ادامه داد: موضوع دیگری که در این نشست مطرح شد  در خصوص معافیت بیمه‌ای کارگاه‌های چند نفری بود. پرداخت حق بیمه این واحد‌ها به این صورت است که ده درصد را کارفرما میدهد و مابقی آن را دولت پرداخت میکند که یک بحثی در این میان قابلیت تفسیر داشت و موجب اختلاف برداشت شد که بنا شد جهت تصمیم‌گیری به مرکز منعکس شود.

استاندار خوزستان اظهار کرد: مسائل مربوط به صادرات و پایانه‌های کشاورزی و صادراتی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی توسط تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف نیز مورد بررسی قرار گرفت.

حسینی محراب بیان کرد: سال گذشته خوزستان حدود شش میلیارد دلار صادرات داشت و جزو استان‌های برتر کشور از جهت صادرات هستیم و برای افزایش این رقم در سال جاری با کمک بخش خصوصی و مسئولان دستگاه‌ها تلاش خواهیم کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • پورعلی‌گنجی رفتنی شد!
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند